Kolla i skogen

Jag vill inte lämna ut en enskild person i detta inlägg, men den här historien är alldeles för bra att inte berätta om.

Detta inlägg är lika mycket ett minne som information från nära vänner som upplevde detta med mig.

Ni har garanterat hört den förut, men här förevigar jag den.

Känsliga personer varnas.

ps. Jag älskar dig Mårten.Sommaren mellan nian och ettan.

IFK Falköping tyckte det var en bra idé att slänga iväg ett gäng med hurtiga och målbrottsenvisa grabbar i 15 - 16årsåldern på en fotbollsturnering i Danmark.

Dana Cup i Hjörring.

Föregående år hade vi tagit oss till semifinal, förvisso i b-slutspel, men vi hade ett bra lag o visste att vi kunde gå ganska långt.

Dessvärre var vi i den åldern när alkohol började bli riktigt häftigt.

Ännu mer dessvärre var att Danmark har en åldergräns på detta tillhygge på sexton år.Dana Cup hade ett stort diskotek som vi hängde på våra lediga kvällar, det vill säga varje kväll.

När vi hade varit där för fjärde gången för att dansa tryckare till det årets sommarplåga Aisha med gangstamysrapparna Outlandisch, så kände vi att vi ville sätta en bra punkt för årets deltagande i Dana Cup med att helt enkelt festa till det lite grann.


Jag, Kim Malmgren, Kujtim Sylejmani, Jakob Björk, Johan Tinnert och Mårten Setterberg satte vårat mål mot Hjörrings stora köpcenter för att inhandla oss lite dryck till kvällen.

Vi köpte med oss lite öl, Bacardi Breezer, lite cider och Kujtim skämdes inte för att smälla på med en kvarting Smirnoff.

Vi gömde vårat inhandlade gods väl inne i en dunge i närheten av vårat camp för att senare återvända med parfym och festsugna tarmar.


Vi började i halvdant tempo för att inte bli för fulla och riskera att komma hem o visa oss berusade inför våra tränare och därmed ställa till med en stor scen.


Inte helt oväntat sket Mårten rätt i hårt i festförbudet och körde på i vanlig ordning.

(Det var på den tiden Mårten var synonymt med snabbhet och livsfarligt skott, inte sprit.)


Efter en viss tidsrymd så visade vi diverse tecken på berusning men det var när Mårten klämmer ur sig "go to the fåårest, there is many cans to pänt" till en pilsnerfarbror i topp notch-åldern.

Kujtim kände att hans blåsa började pressa på så han bad Mårten hålla hans spritflaska medan han utförde sina behov på behörigt avstånd från sina vänner.

När Kujtim kom tillbaka var spritflaskan tom och Mårten mer nöjd än någonsin.Det är här den delvisa informationen man har fått ta del av i efterhand, efter som jag och Mårten inte höll ihop hela kvällen. Denna information kan delvis vara diktad, men jag ger er den version jag har fått ta del av.

På väg till diskoteket möter vi en man från Nigeria.

Mårten hoppar fram till mannen och börjar ösa komplimanger över honom.

"I love your country" och "I love african football" var två av ett dussintal charmeranade meningar som kom från vår hjälte.

När vi lämnat den afrikanske mannen i fred tar vi stegen mot diskoteket igen.


När vi kommer in så står det ett gäng med killar som dansar i ring runt två blonda talanger.

Mårten tyckte då att det var en bra idé att fatta ett stadigt tag runt den ena killens midja med sina muskulösa armar och börjar hårdjucka mot honom.

Vi insåg snabbt faran och avvärjde en misserabel situation.

Återigen släppte vi Mårten lös innanför diskotekets väggar och han försvann för en stund.

Vi återfann honom längst fram vid scenen där diskotekets skivmästare stod och jazzade plattor. Mårten stod inklämd mellan folkhavet och staketet och viftade med sina byxor som det var det enda han gjort här i livet.

Jag insåg att det var ingen idé att försöka övertala honom att sätta på sig byxorna igen, men de andra grabbarna hade ork att hjälpa honom.
Då hade även resten av laget anlänt till discot.


Vi kom överens att gå o äta lite pizza. Väl på pizzerian så satte sig Mårten ner på staketet som skärmade av borden från rabatten.

Mårten informerade oss om att han behövde vomera och satte sig i den klassiska "spyställningen".

Han gav ifrån sig ett avgrundsvrål medan han försökte få upp diverse ting ur hans mage .

Han avbröt vrålet med att börja sjunga på 50 cents schlagerdänga It's your birthday.

Sen vomerade han.

Han tyckte att smaken i hans mun påminnde om smaken från tidigare införda Bacardi Breezer och skulle promt smaka på sin trottoarkonst.

Detta försök stoppade den stora bonden Tom Jonsson, backklippan o vinnarskallen från Åsle, genom att hålla i hans hår.


När vi väl var hemma och alla kvällens olyckor tycks vara förbrukade så tycker Mårten att karate är helt hans kopp te och visar sina bästa sparkar inför en imponerad publik.

Han slänger sig upp i luften, ligger raklång och får iväg sig ett tämligen tafatt ryck vilket skulle vara en spark och sen, BOOM, 105 kilo Mårten ner i backen.
Den imponerade publiken, vilken bestod av vårat lag, jublade och bad om extra nummer, vilket Mårten gjorde. Efter ha tillfredställt sin publik med ytterligare med tre sparkar så lägger han sig brevid mig och somnar som ett barn.Detta inlägg kan jag sätta pengar på att Mårten kommer ha invändningar på.

Den diskussionen kommer vi förmodligen ha i husbilen ner till EM.

Då kommer jag tillbringa tre veckor med denna vilda mustang men också med Dennis Ölhävarhjelm som har planer på att köpa vapen nere i tyskland samt Karl Isaksson, ägare av det bekanta utestället källarN och har en alltför liberal syn på falköpingsuttrycket "illevrölsfylla"Önska mig lycka till, om två veckor är vi nere i Innsbruck och viftar med byxorna.Cheers!


Kommentarer
Postat av: Kim

Haha, underbart inlägg. För övrigt så kan jag som hängde med Mårten mer eller mindre hela kvällen stärka att allt som står är sant, och det finns även mer information därtill som utelämnats här, t.ex att i den ovan nämnda "fååresten" gick herr Erik och herr Mårten iväg åt varsitt håll för att markera revir genom att skita så det stod härliga till.

Mårten skulle klättra upp på en repstege och slog halvt ihjäl sig.

Jag har aldrig sett någon så svettig som Mårten var den kvällen, och i takt med att svetten blev allt mer påträngande blev Mårtens plagg på kroppen allt färre. Byxor var överflödigt och oavsett vad han påstår så kan jag ge mig fan på att han även hängde fram kronjuvelerna, om så än bara för ett ögonblick.

Jag älskar dig Mårten.

En stupfull Fredrik Hjerp förgyllde även kvällen, men det är ju en helt annan historia.

2008-05-25 @ 21:59:40
URL: http://kimmalmgren.blogg.se
Postat av: Kenny

Haha, men du har ju missat det bästa ju!

"hörru Albin, hur stor kuk har en örn!?"

2008-05-26 @ 14:50:43
Postat av: Pantzar

Åhh lite bad. Det är så här en fylla SKA vara! Kommer aldrig glömma bilden av Mårten när han kommer svajandes ut från discoteket i bar överkropp och det nästan ryker om han. Pluss bakom honom går cop-dave med en bister min, som hade dansat ut Mårten för det gick inte att få ut han på något annat sätt. :D

2008-07-03 @ 01:03:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0