Leif

Tänk dig en norrlänning. Inte på skoter utan en som står på ett lager. En norrlänning är alltid lugn. Lugn som en filbunke. Han är bitter på sitt jobb, som alla andra lagerarbetare. Leif är 62 år men ser ut att vara runt 50 strecket. Jämtför man med andra lagerarbetare (som davids jobbarkompis Flemming så ser han ut att vara 50 när han i själva verket är 35.)

Denna Leif är en sådan underbar människa. Han säger inte mycket, men när han säger något då går mina smilband upp så mina öron är som rosetter i mungiporna. Lugn och norrlännning. Han är runt 175 lång. Är smal som stryk och har samma breda armar och axlar som mig.

För er som inte vet hur min kroppshydda ser ut ska jag ge er en lådtråd:En gång i skolan hade jag linne på mig, då säger Mårten (väldigt högt), på bästa sittningstid i cafeterian:

"Kolla Erik, hans armar ser ut som två jävla tops!"

En gång när jag o Leif stod o städade så kommer han åt dom papplock jag staplat upp och allt rasa ned i backen."Aj fan, det är inte lätt att ha så breda axlar som mig, lille pojk"
Jag grät av lycka.

Andra saker som Leif har sagt som är fint som snus.

"Den där Ole (vår högsta chef) är ju helt dum i huvvet, tro inte han får mig att jobba."


Leif: Jasså du Erik, är du här och jobbar nu?

Jag: Ja, det fick bli så.

Leif: Roligt


Leif är Lite som Eken, han går inte beskriva, han måste upplevas. De här incidenterna är säkert inte roligt för er, men för mig är det klockrent.

Han har en sånn bitterhet som får Daniel Zachrison att framstå som en liten flicka med en glass i handen.


Men Leif kommer bara på andra plats över skönaste norrlänningen Från den första februari är Erik Lundgren på säker förstaplats.


Kommentarer
Postat av: Sofia

www.cafepress.com :D

2008-04-04 @ 11:38:30
URL: http://lindeer.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0